Vælg en side

Om Billigtbyg.dk

Hos billigtbyg.dk samler vi produkter, information og priser fra en række forskellige forhandlere af byggematerialer og relaterede produkter, så du kun behøver at kigge ét sted, når du er på udkig efter et godt tilbud.

Der findes masser af hjemmesider, som sælger byggematerialer etc. Som en naturlig følge deraf, kan det være mere end svært at finde ud af, hvilke produkter der findes og hvor de findes.

Hos billigtbyg modtager vi løbende opdaterede informationer fra flere netbutikker om deres produkter, priser etc. Vi giver dig det helt store overblik, så du i ro og mag, kan finde lige nøjagtig det du søger uden, at du behøver at besøge en hel masse forskellige webshops.

Bemærk venligst: Da alle produkter og priser på billigtbyg.dk opdateres automatisk, kan der forekomme tekniske fejl, som gør at priser, produktinfo eller andre informationer ikke altid er i overensstemmelse med de faktisk forhold i de respektive webshops. Priser og produktinformationer skal således kun opfattes som vejledende og det vil altid være informationen i de forskellige netbutikker, som er gældende. Billigtbyg.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med eventuelle fejl og uoverensstemmelser mellem det anførte her på siden og de faktisk gældende informationer i webbutikkerne.

Ved spørgsmål til produkter, lagerstatus, leveringstider etc. skal du altid kontakte de enkelte webshops direkte. Billigtbyg.dk ligger ikke inde med disse informationer og kan derfor ikke besvare denne type spørgsmål.